streda 28. novembra 2012

Linecké koláčiky

Linecké koláčiky 
Potrebujeme 200 g Palmarin300 g múka hladká špeciál 100 g cukor práškový 10 g vanilínový cukor 1/2 ks citrón 1 ks vajcia

Múku a práškový cukor preosejeme, pridáme nakrájaný Palmarin, vanilínový cukor, citrónovú kôru z 1/2 citróna a žĺtok. Spracujeme hladké cesto, necháme ho odležať asi 2 hodiny. 2Odležané cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm, vykrajujeme koláčiky, ktoré pečieme pri teplote 180 °C do svetlohnedej farby približne 7 - 10 minút.3Po vychladnutí naplníme džemom a posypeme práškovým cukrom.

Sledujte stále nové recepty na Facebooku;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára